Forum
Register Calendar Latest Topics
 
 
 


Reply
  Author   Comment  
awwNathaniel7

Registered:
Posts: 2
Reply with quote  #1 Een van de nieuwste loopschoenen van adidas die de lijnen tussen strikt functionele prestaties en een stijlvolle casual sneaker, de Adidas Pure Boost Wit lage prijzen, vervalt, komt nog in een van de beste kleurenwegen. De lichtgewicht en veerkrachtige runner die een EVA-schuimzool met een Boost-midsole combineert, heeft een tonale navy voor zijn multi-textured boven- en buitenzool, terwijl wit Boost-schuim er tussenin inbreekt.

Bloemen landing op prestatielopers in niets nieuws. We hebben de likes van Nike's vernieuwde Pegasus lijn, de Air Max, en nog veel meer gezien. Maar het hebben van bloemen land op verse prestatie technologie├źn zoals Boost is een eerste. Vandaag kijken we naar de Adidas Pure Boost Shock Groen Bestellen Kopen, een nieuwe aanpak op het Pure Boost-silhouet dat meer gericht is op de levensstijlmarkt dan diegene die extra kussen van hun lopende model probeert te krijgen.

De Adidas Pure Boost Zwart Goedkope echte krijgt nauwelijks de erkenning dat de Ultra Boost doet, maar het model profiteert van een slank ontwerp dat ontwerpers van zowel adidas Y-3 als adidas Originals combineerde. In het midden van 2014 werd het full-length Boost cushioning systeem vertrokken van prestatie rennen en in de categorie levensstijl en wordt nu beloond voor haar inspanningen met een gloednieuwe "Chinese New Year" kleurweg. De gedempte marinebasis wordt geaccentueerd door een zwarte toecap en branding, terwijl alleen de juiste hoeveelheid rode accenten doorheen raken. Een unieke Chinese-geïnspireerde tongembleem verheft deze kleurenweg in een echt speciale release.

Je bent wellicht getraind om te denken dat elk adidas aanbod met camo bovenspel is van de A Bathing Ape crew, maar deze laatste set van militair-themed schoppen is een eigen ontwerp. De populaire Pure Boost is de sneaker om deze geweldige visuele opgradering te ontvangen, met de klassieke olijftonen en een blauw-blauw blauw-blauw-paars-silhouet. Met de grote in-line releases en de dope Yohji selecties maakt de adidas Pure Boost eigenlijk eigenlijk een naam onder de indrukwekkende nieuwe adidas-modellen dit jaar Adidas Pure Boost Clear Grijs Online Kopen.

Deze donderdag markeert het begin van het wereldkampioenschap 2014, maar als je aandacht heeft besteed aan de wereld van sneakers, dan ben je al een tijdje voorbereid op dit eenmaal per vierjaar evenement. Merken versterken zowel de nieuwste als hun klassieke retros met kleurwegen om de meest populaire sportevenementen ter wereld te noemen en de drie strepen zijn geen uitzondering. Het laatste silhouet om een Braziliaanse inspireerde look te krijgen is hun Adidas Pure Boost Zilver Metallic Bestellen goedkoop.
Previous Topic | Next Topic
Print
Reply

Quick Navigation:


Create your own forum with Website Toolbox!