Forum
Register Calendar Latest Topics
 
 
 


Reply
  Author   Comment  
kjhjgfhdfgvsd

Registered:
Posts: 2
Reply with quote  #1 


Adidas Seeley ADV på Krieg adidas seeley mænd Marine College er en sko, der er underskrevet Jake Donnelly med en håndvask, en ren finger og tre kontrasterende Streife. Så uformelt og funktionelt, er Adidas Originals Seeley en ren designsko værd at besøge i det mindste udenfor.

Med et minimalistisk design adidas seeley womens har adidas sko sidste sko en syntetisk læder cap med syntetisk slange i talón.Kanvas øvre flange med syntetiske og tekstilforing. Komfortabel klassisk foring af vulkaniserede skatesko. Seeley og moderne faciliteter. Disse sko er bygget med en letvægts top af lærred, belægninger i blødt væv og indersålsstøtte. Gummi gummi sålen er monteret ved hans bord, optimal kontrol.

Med en overstøbt indersål for adidas seeley hvid at reducere irritation og superhæftende vulkaniseret gummisål, er denne sko en ødelæggelse af broværktøjet (figurativt). Det passer godt, flips rigtigt, det løber godt. ADV-versionen præsenterer en opdateret PU-indersål, der giver komfort og beskyttelse mod påvirkning.

Adidas Originals har udgivet adidas seeley sort en anden flad farve Adidas Seeley i de seneste dage. Denne gang har Seeley en mørk rød suede overflade og hvide Adidas striber. Som sædvanlig præsenterede den flade skovudtræk vulkaniseret mellemsål.

http://www.dksportmall.com/
Previous Topic | Next Topic
Print
Reply

Quick Navigation:


Create your own forum with Website Toolbox!