Forum
Register Calendar Latest Topics
 
 
 


Reply
  Author   Comment  
eretfre

Registered:
Posts: 2
Reply with quote  #1 


Adidas Originals heeft adidas zx flux dames een release voor de voorbereide sneakers om op NBA All-Star Weekend in Toronto te vallen, maar het is geen basketbalvorm. In plaats daarvan debuteert het merk een compilatiepakket van een bekende raceschoen. Adidas ZX Flux is een nieuw adidas schoenenmodel en is geïnspireerd door de klassieke adidas ZX 8000 rijdende schoen. Sinds zijn debuut in 2014 zijn diverse kleuren en combinaties van materialen vrijgegeven, waaronder Primeknit, Xeno, mesh, slang en afbeeldingen.

Adidas ZX Flux-adidas adidas zx flux zwart Originals inspireert van de originele ZX8000 en hit fans met adidas ZX Flux. Dit model neemt het ZX8000 silhouetconcept als eerste runner in om Softcell Heel technologie, een torsiezool en een hielkooi te implementeren. 25 jaar later, adidas updates het model dat het een verfijnde blik geeft. Deze sportieve kleurenmodus is een zwart-witte kleur.

Adidas begon eind jaren adidas zx flux heren tachtig de ZX-serie trainers, maar weinig wist dat het een enorme verzameling klassieke ontwerpen zou worden die vandaag wordt overwogen. Gedurende deze tijd hebben ze over een periode van 5 jaar een aantal zeer technische ontwerpen tot leven gebracht die tot vandaag zouden blijven en zou de weg voor de moderne moderne trainer van ZX Flux leiden. Na het atletische erfgoed van Adidas begon de ZX-serie met lopende schoenen die de manier waarop deze soorten schoenen meer en meer werden gesleept begonnen.

De ZX 500 was de adidas zx flux wit eerste in zijn soort toen het in 1984 werd vrijgegeven en is een schoen die heeft geleid tot een verandering in de industrie in de perceptie van hoe een lopende schoen moet kijken, waardoor het een veel elegantere uitstraling is, het soort dat mensen Zal bereid zijn om zelfs met hun dagelijkse groepen te dragen. Het is gereproduceerd in zoveel kleuren, samenwerkingen en verschillende stoffen die inmiddels bijna een serie geworden zijn.

http://www.besportmall.com
Previous Topic | Next Topic
Print
Reply

Quick Navigation:


Create your own forum with Website Toolbox!