Forum
Register Calendar Latest Topics
 
 
 


Reply
  Author   Comment  
Niepan

Registered:
Posts: 60
Reply with quote  #1 
MetaRun is ontworpen om afstandslopen http://www.pouillyavocats.fr van alle niveaus te bieden alles wat ze nodig hebben om optimaal te presteren van begin tot eind - alles in één schoen. Uitgerust met vijf nieuwe baanbrekende technologie?n Nike Cortez Dames die zich aanpassen aan de individuele runner-eisen, zijn ASICS-wetenschappers verder gegaan dan ooit, om alle vier de lange afstandsfuncties te maximaliseren. MetaRun stelt een nieuwe benchmark voor ASICS in, met verbeteringen in elk gebied. Het omvat ASICS 'lichtste middenzool, zorgt voor stabiliteit die inkomt wanneer nodig, heeft een handschoenachtige pasvorm en kussen die elke impact absorbeert om een ??onge?venaarde rit te geven vanaf de eerste stap naar de laatste.

"Als leider op het gebied van prestaties, moet ASICS vooruitgaan met het spel. We hebben ons team van experts uitgedaagd bij het ASICS Institute of Sport Science om een ??schoen te ontwikkelen Nike Roshe Run Womens die de huidige ontwerplimieten overschrijdt en ons toekomstige succes garandeert. MetaRun is onze meest technologisch- Geavanceerde schoen ooit en markeert een significante http://www.hotsuf.fr doorbraak voor ASICS. Ik ben verheugd dat ons team de bar hoger dan ooit tevoren heeft verhoogd om een ??nieuwe standaard voor langdurig schoeisel op te zetten, "aldus Motoi OYAMA, president en CEO van ASICS Corporation.

Fine-tuned voor performance: de lange termijn op zijn best
In 2013 werd dr. Tsuyoshi Nishiwaki, directeur en onderzoekshoofd van het ASICS Instituut voor Sportwetenschappen, een uitdaging gegeven - om ASICS 'beste lange afstandsschoen mogelijk te maken. Met geen grenzen of compromis op tijd of kosten, was de enige voorwaarde dat MetaRun betere prestaties voor runners moest bieden dan bestaande ASICS schoeisel in alle vier de lange afstandsdraaien Nike Air Force 1 Dames attributen: lichtgewicht, stabiliteit, fit en kussen. In het verleden zou het maximaliseren van een andere vaak een compromis veroorzaken.
Previous Topic | Next Topic
Print
Reply

Quick Navigation:


Create your own forum with Website Toolbox!