Forum
Register Calendar Latest Topics
 
 
 


Reply
  Author   Comment  
Niepan

Registered:
Posts: 60
Reply with quote  #1 
Bent u op zoek naar een nieuw paar trainers kopen en bent u een beetje overweldigd door het aantal sportschoenen die u aanbiedt? Zoveel verschillende stijlen, merken en technische buzzwords kunnen ontmoedigend zijn, en als de schoen het belangrijkste kit is, is het vinden van de juiste een BIG DEAL.

Om uw beslissing makkelijker te maken, hebben we de nieuwste lopende en fitnessschoenen Nike Air Force 1 Dames aan het proef gesteld en hieronder is onze keuze uit favorieten.

Ten eerste is het belangrijk om te overwegen http://www.altfahrzeugv.de welke vorm van oefening je het meeste doet: trainingen in de fitnessruimte en lessen, gewichten, hardlopen - een beetje alles?

Als het rennen is uw hoofddoel en u bent er nieuw op, zorg ervoor dat u een lopende ganganalyse krijgt, een test die bepaalt wat voor soort schoen het beste voor uw voeten werkt. De analyse laat zien hoe je voet beweegt wanneer het de grond raakt en vaststaat als je een over / onderpronator of een neutrale runner bent. Dit is super belangrijk omdat het dragen van de verkeerde schoen mogelijk letsel kan veroorzaken. De meeste sportkledingwinkels bieden gaitanalyse als een gratis service, maar u kunt ook thuis terecht. Natuurlijk zullen ze niet zo nauwkeurig zijn als een professionele mening.

Asics Nike Air Max 90 Heren maakt voortdurend fantastische lopende schoenen en de nieuwe Noosa FF is niet anders. Aangekocht als een Nike Air Max 2017 Mujer snelwegschoen, is het super lichtgewicht omdat u geen onnodige bagage wilt dragen als u het asfalt scheurt. Ondanks het gebrek aan gewicht heeft het nog steeds het comfort van een veel zwaardere schoen. Oke, de steun is niet zo sterk als met een schoen zoals de Nimbus (die ook zwaarder is), maar dat is waarschijnlijk ook niet wat je naartoe doet als je racen. Ik was machtig onder de indruk van hoe goed ze voelen. De schoen geeft u vrijheid om te bewegen, maar zonder de angst dat het weg zal geven - ze voelen zich veilig met alleen de perfecte structuur.
De Flytefoam in de middelzool is reageerbaar en heeft een geweldige sprong en de GEL-polstering in de achtervoet absorbeert schok en kussent de voet zonder de loper te wegen. Adidas Zx Flux Womens Ik zou gemakkelijk nog langere afstanden kunnen lopen en zeer comfortabel voelen.
De aangeboden kleuren kunnen Nike Air Max 90 Dame wellicht als een beetje lairy worden genoemd, maar ik denk dat ze er goed uitzien. Ze schudden ook een gedempte outfit op, of je zou alles kunnen uitpakken en je tegenstanders met vrolijkheid uitschieten. Hier is een felle zomer!
Previous Topic | Next Topic
Print
Reply

Quick Navigation:


Create your own forum with Website Toolbox!