Forum
Register Calendar Latest Topics
 
 
 


Reply
  Author   Comment  
Niepan

Registered:
Posts: 65
Reply with quote  #1 
De vorm van je voet is ook bepalend voor het kiezen van beginnerslopen. De drie hoofdtypen van Nike Air Max Tavas Womens de voeten zijn normaal of neutraal pronatie, vlak of overpronatie, en hoge boog of supinatie, ook bekend als onderpronatie. Niet zeker welk type voet je hebt? Probeer de natte test.

Als de voetvorm achterlaten heeft een duidelijke inwendige flare bij de boog, terwijl u nog steeds een breed gedeelte achterlaten die de hiel aan de voorhoofd verbindt, heeft u waarschijnlijk een neutrale voetvorm. Een neutrale schoen of een stabiliteitsschoen met gematigde controle is ideaal.

Als u bijna de hele zool van uw voet kunt zien, met weinig of geen bocht of inwendige flare bij Nike Air Max 1 Dames de boog, heeft u waarschijnlijk platte voeten. Kies een stabiliteitsschoen met hoge controle of een bewegingsschoen.

Als de print een brede flare toont met weinig of geen verband tussen de hiel en de voorvoet, heeft u waarschijnlijk hoge bogen. Neutrale schoenen met kussen en flexibiliteit werken het best.

Een andere manier om te vertellen welk soort voet je hebt, is door te kijken naar de zolen van goed gedragen schoenen. De slijtagepatronen op de zolen geven u aanwijzingen. Neutrale pronatie toont slijtage op een centrale locatie over de bal van de voet en een klein gedeelte van de buitenste hak. Overpronatie toont door middel van slijtage aan de binnenkant van de schoen, zowel in de bal- als hielgebieden. Supination is juist het tegenovergestelde, met slijtage geconcentreerd op de buitenste randen van de zolen.

Nog steeds Nike Air Max 90 Femme niet zeker welk type voet en looploop je hebt? Veel lopende winkels bieden gaitanalyse om u specifieke schoenaanbevelingen te geven. Dit betekent meestal dat u op een loopband loopt of buiten loopt terwijl een deskundige uw gang bekijkt.

Running schoenen zijn georganiseerd in een paar verschillende categorie?n, elk met voor-en nadelen. Het begrijpen van de verschillende soorten lopende schoenen en de manier waarop ze passen bij verschillende soorten voetvormen helpt u uw opties te verkleinen, maar u vindt een breed scala aan functies en past binnen elke categorie. Nike Free RN Flyknit Mujer Zodra u het basistype schoen bepaalt die het beste bij uw voet past, kijk dan naar de specifieke eigenschappen en let op de fit om het beste paar schoenen voor u te vinden.
Previous Topic | Next Topic
Print
Reply

Quick Navigation:


Create your own forum with Website Toolbox!