Forum
Register Calendar Latest Topics
 
 
 


Reply
  Author   Comment  
Niepan

Registered:
Posts: 65
Reply with quote  #1 
Elke runner heeft een andere voetstaking en rijdende stijl. De eenvoudige oefening van joggen is vrij ingewikkeld geworden voor een sport waarbij een been voor de andere wordt geplaatst in het geval van geregelde val. Met afstande toenemende en onjuiste trainingsmethoden, zijn er altijd letsels aan de loper Adidas Yeezy Boost 350 Damen en de meeste lopende verwondingen komen voor in de benen. Een geschikte lopende schoen is van cruciaal belang om minder op de benen te spannen en de prestaties te maximaliseren.

Met de concurrentie tussen schoenbedrijven, sponsorships, reclame en sportmania, zijn er veel soorten producten om uit te kiezen. Gelukkig hebben veel sportwinkels gekwalificeerde assistenten die houding, gang, lopende stijlen en opleidingsbehoeften kunnen beoordelen om het beste advies aan schoenkopers te geven. Dit betekent niet dat de runner zalig zal zijn. Elke loper (en actieve persoon) moet weten of ze een neutrale voetstaking pronken, supineren of neutraal hebben.

Stabiliteitsloopschoenen zijn ontworpen om pronators te ondersteunen wanneer de voet niet aan de binnenkant rolt. Als u een zeer platte voet heeft, is het mogelijk om overpronatie te krijgen Nike Cortez Donna als de voeten drastisch naar binnen rollen en een stabiliteitsschoen nodig is om enkelstam te voorkomen. Hoewel stabiliteitsklubschoenen hebben verbeterde gebieden en bepaalde aanpassingen, zouden ze de lopende stijl niet moeten veranderen, gewoon makkelijker maken. De binnenste kussing op het binnenste gedeelte van de schoen voorkomt overprestatie, dus er is een kleine boog in de voet van de schoen en voorkomt dat de voeten binnenbewegen met beweging en voegt stabiliteit en bewegingsregeling toe. Het andere uiterste van platte voeten zijn hoge bogen wanneer de voetafdruk naar binnen en het midden van de voet lijkt slank. Dit is supination of underpronation en leidt naar buiten om de voeten te rollen tijdens het rennen. Lopers met hoge bogen dienen regelmatig schoenmaat te controleren, aangezien ze rennen zullen hun bogen geleidelijk Nike Air Max 95 Mujer vallen en voeten langer maken.
Previous Topic | Next Topic
Print
Reply

Quick Navigation:


Create your own forum with Website Toolbox!