Forum
Register Calendar Latest Topics
 
 
 


Reply
  Author   Comment  
Henry3

Registered:
Posts: 2
Reply with quote  #1 
[nike-air-max-classic-bw-textile-white-vivid-pink-medium-blue]

De Nike Air Max BW Kopen goedkoop maakt in 2016 een comeback van allerlei soorten, deze keer in glorieuze "Vachetta Tan" leer. Als deze Beige kleurweg bekend is, heeft u het eerder gezien op de Air Jordan 1 of Air Flight 89, en deze wordt ook deze maand op een komende NikeLab basketbalschoen weergegeven. Hoewel dit geen NikeLab-versie is, hebben deze sneakers hetzelfde Lux-effect.

Imperial Blue maakt een behoorlijk terugkomen op een nieuw paar Nike Air Max BW dames's die in februari verschijnen. Deze frisse, koele blauwe schaduw speelde een aantal jaren in de Nike Sportswear-catalogus een belangrijke rol en is nu terug in een hoofdrol op dit meestal witte Big Window. De plaatsing van het zwarte wikkelpaneel benadrukt dat de blauwe kleur op de Swooshes, en het algehele effect is een vernieuwde aanpak op een bekende silo (hoewel dit het OG WMNS blokkeringspatroon is).

De Nike Air Max BW heren is op dit moment een modelvereiste, die de likes van nogal een paar Air Max zware hitters bekritiseert met zijn toetreding tot die "Camo Country" serie. De dingen terug naar een beetje meer van een standaard look zijn dit, een wit, marine en goudmengsel voor de big-windowed schoen. Zoals gebruikelijk blijkt dat de Europese stockers de eerste zijn om hun handen te krijgen, een behandeling die misschien alleen wordt gegeven hoeveel waarde de mensen over de vijver die in die categorie zijn geplaatst.

Nike Sportswear's belangrijkste duw voor de klassieke Nike Air Max BW Nieuwe komt deze lente in het voorjaar uit met de release van de 'Premium' editie van de iconische Perzische Violette Colorway. De meest luxueuze versie van 
het Nike Air Max BW Bestellen ooit, 1991 Air Max model beschikt over een reptiel-reliĆ«f zwart leer bovenkant met Perzische Violet Nubuck op de tong en wikkel de enkel, terwijl wit leer af het oorspronkelijke kleurblok afwerkt. Air Max aficionados kunnen deze voet op de voet kijken om te helpen beslissen of deze premium BW's een must zijn en verwacht dat ze op 8 maart overzee vrijkomen.
Previous Topic | Next Topic
Print
Reply

Quick Navigation:


Create your own forum with Website Toolbox!