Forum
Register Calendar Latest Topics
 
 
 


Reply
  Author   Comment  
Niepan

Registered:
Posts: 60
Reply with quote  #1 
Om de beste schoenen voor u te kiezen, is het belangrijk om te weten welk type voet u heeft om de juiste schoeisel te maken. Kies goede lopende schoenen met een van deze drie basisvoet types in gedachten:

-voet types: lage boog (platte voet), hoge boog en normale boog.
Voet types, hi, medium en lage boog

Hoewel niet een nauwkeurige test, gebruiken sommige mensen de natte Nike Air Max Thea Dame voetafdruk test om uw voettype te bepalen.

Deze test houdt in dat u de bodem van uw voet bevochtigt en op een papieren zak staat om een ??voetafdruk te maken. Sommige schoenenwinkels hebben vergelijkbare tests met speciaal papier, minus het Nike Air Presto Femme water, om de afdruk te nemen.

-Als de voetafdruk in principe dezelfde grootte is als de voet is, (ver rechts boven) wordt gezegd een lage boog of platte voeten te vertegenwoordigen, en is dus een Nike Air Max Tavas Donna overpronterend voettype.

-Mensen met voetafdrukken met een zeer smalle, buiten gebogen vorm staan ??voor de hoge bogen of een onderprongvoet type.

Voetafdrukken met een iets bredere en minder gebogen vorm worden gezegd dat ze een mediumboog of neutrale pronatie vertegenwoordigen.

* Dit zijn generalisaties en het is mogelijk om platte voeten te hebben en niet te overvallen, aangezien deze test met de voet in rust en niet in een lopende beweging gedaan wordt. (Zie onderstaande afbeelding of video hieronder)

 Die van ons met lage bogen, ook wel platvoeten genoemd, lopen meestal (maar niet altijd) aan de binnenkant van de voet, genaamd over pronating. (Pronatie verwijst naar de rotatiebeweging van de voet tijdens het lopen en rennen voor een goede gewichtsverdeling)

Omdat teveel gewicht aan de teenkant van de voet wordt geplaatst tijdens Nike MetCon 2 Womens overpronatie, wordt uw gewicht niet gelijkmatig verdeeld, en het lichaam absorbeert de schok niet zo effici?nt. Dit kan leiden tot voet- en beenbeserings.

Mensen die overproneren hebben de neiging om hun lopende schoenen aan de binnenkant van de schoen te dragen, naar de grote teen. -Wanneer u een lopende of lopende schoen kiest, moet een persoon die overproneren schoenen kiezen met een goede binnenkantsteun, meestal met sterk materiaal aan de Adidas Superstar Damen binnenzool en boog van de schoen.
Previous Topic | Next Topic
Print
Reply

Quick Navigation:


Create your own forum with Website Toolbox!