Forum
Register Calendar Latest Topics
 
 
 


Reply
  Author   Comment  
Niepan

Registered:
Posts: 65
Reply with quote  #1 
Een goede lopende winkel met ge?nteresseerd, goed ge?nformeerd personeel is de moeite waard het gewicht in goud. Korte sportwinkels geven u dat precies - een gereduceerde ervaring. Brandwinkels hebben de nieuwste schoenen, maar hebben geen merken, of waarschijnlijk het deskundige personeel om u te helpen. Dus tenzij Nike Air Force 1 Mujer je al precies weet wat voor schoenen je nodig hebt, ga dan naar een lopende winkel die meerdere merken schoenen verkoopt.

Als u niet zeker weet waar dit zijn, google een in uw omgeving of vraag een vriend voor een aanbeveling.

Eenmaal binnen, kan het personeel u begeleiden bij het kiezen van hardlopen. Een goede lopende winkelassistent zal een informatiebron weten voordat u naar een goede schoen bent gekeken - uw lopende ervaring, uw huidige kilometers, letselgeschiedenis (wat het is, waar het is, wat verergert) en schoengeschiedenis.

Maar ons advies eindigt niet hier - blijf lezen om te weten te komen wat je moet zoeken als je lopende schoenen probeert te proberen en wat je moet weten over gaitanalyse (dat is de loopband en de camera opstelling in de lopende winkel) .

De enige manier om echt te weten dat een schoen voor jou werkt,Adidas Tubular Dames  is om het te proberen, en dan meteen mee te gaan.

Voordat Nike Juvenate Mujeru de winkel bezoekt:

        Neem je lopende sokken met je mee. Als u geen paar hebt, kijk om sokken in de winkel te proberen te kopen - gebruik deze als u op rennende schoenen probeert. Sommige winkelwinkels bieden sokken voor het proberen van de schoenen, maar je moet de sokken gebruiken waarmee je wilt lopen.

        Als u orthotics, inlegzolen of dikke sokken met uw schoenen normaal gebruikt, breng ze u bij het testen van schoenen.
        Dames, vergeet geen sportwedstrijd, want de ganganalyse zal een beetje draaien.
Previous Topic | Next Topic
Print
Reply

Quick Navigation:


Create your own forum with Website Toolbox!